Menu Luk

White Wonder - 100% Naturlig Pleje

Naturlig behandling af Atopisk eksem, Seboroisk eksem, Psoriasis, Rosacea, Fod- og neglesvamp mm.

White Wonder Banner med produkter og før/efter billeder.

Velkommen til vores White Wonder-kategori, den ultimative løsning til naturlig behandling af eksem (Atopisk-, seboroisk- og kontakteksem), psoriasis, rosacea, hud/negle svamp, tør, sprukken og kløende hud samt en række andre hudproblemer.

Herudover kan White Wonder bruges som almindelig hudpleje, da dens plejende egenskaber hjælper din hud med at bevare fugt og forblive blød. White Wonder cremen er 100% naturlig og kan derfor også både bruges af babyer/småbørn og på kæledyr. Opdag, hvordan White Wonder kan forbedre din hud og give dig den nødvendige lindring.

For at finde yderligere om White Wonder -herunder: ingredienser, vejledninger og brug til hudproblemer, læs længere nede.

White Wonder

Effektiv behandling af Atopisk eksem, Psoriasis og Rosacea

White Wonder er blevet anerkendt for sin evne til at lindre symptomerne på hudproblemer som Atopisk eksem, psoriasis og rosacea. Dets naturlige ingredienser, såsom bivoks, naturlig vaseline og vindruekerneolie, arbejder sammen for at genoprette hudens naturlige pH-værdi, afhjælpe tørhed, reducere rødme og lindre kløe. Denne effektive behandling kan hjælpe dig med at få kontrol over din hudlidelse og genvinde din selvtillid.

Ingredienser i White Wonder

White Wonder er formuleret med nøje udvalgte ingredienser, der hver især spiller en vigtig rolle ved pleje af din hud og behandlingen af hudproblemer

Naturvaseline

Naturlig Vaseline: Naturlig vaseline fungerer som en beskyttende barriere, der hjælper med at forsegle hudens naturlige fugt og forhindrer tab af fugt. Den har også antibakterielle egenskaber, der hjælper med at forhindre infektion. Den naturlige Vaseline er et af verdens reneste ingredienser og et af de bedste til hudpleje.

Vindruekerneolie

Økologisk Vindruekerneolie: Vindruekerneolie er kendt for sit høje indhold af antioxidanter og essentielle fedtsyrer. Den hjælper med at berolige og genopbygge huden, hvilket reducerer rødme og irritation. Desuden binden vindruekerneolien fugten, holder huden blød og forbedrer dens barrierefunktion. Vindruekerneolie indeholder polyfenoler som hjælper med at forbedre blodgennemstrømningen i huden og kan derfor hjælpe med at opstramme huden.

Bivoks

100% Ren Bivoks: Bivoks er antibakterielt, antiviralt og antiinflammatorisk. Det indeholder også vitamin A som er kendt for at fremme sund hud, cellevækst, regenerering og genoprettelse af huden samt øger mængden af kollagen under huden, så den ser mere udglattet og fugtmættet ud.

Hver af disse ingredienser spiller en afgørende rolle i at lindre kløe, reducere rødme og fremme sund hudcellevækst.

Anvendelse af White Wonder

For at opnå de bedste resultater med White Wonder, følg disse enkle trin:

  1. Påføring: Påfør en lille mængde White Wonder i et tyndt lag på det berørte område. Cremen kan anvendes på både tør og våd hud samt forebyggende mod fx vand, sprit, olie mm..
  2. Frekvens: Brug White Wonder morgen og aften for kontinuerlig lindring og behandling.
  3. Inficeret Hud og Neglesvamp: Ved inficeret hud og neglesvamp anbefales det at anvende White Wonder i kombination med SKIN-CLEAN.

Hovedbundsskæl, Psoriasis og eksem i hovedbunden

Ved psoriasis i hovedbunden, brug White Wonder på denne måde:

Før vask: Skum Wonder Skin Clean op før et bad. Smør områderne ind i sæben og lad det sidde i 1 til maksimalt 2 minutter. Gå i bad og skyld produktet af og vask dig præcis som du plejer.

Efter badet: Indsmør de ramte områder med et tyndt lag White Wonder creme. Lad det sidde i 5-7 minutter og trække ind, før du påbegynder tørring af håret. Start nedefra og op med tørring og evt. redning af håret.

Ved at følge denne metode kan du lindre kløen og den tørre hud i hovedbunden samt støtte normal hårvækst. White Wonder er vandafvisende og vil ikke fedte dit hår, når det er vådt.

White Wonder er skabt til at give dig den bedst mulige oplevelse og resultater, uanset hvilket hudproblem du står overfor. Start din rejse mod sundere hud i dag med White Wonder.

Se vores vejledningsbrochure

OBS: White Wonder må godt anvendes sammen med andre cremer og salver. Vær dog opmærksom på, at White Wonder er vandafvisende og mange af disse cremer og salver indeholder vand. Brug derfor White Wonder forskudt af de øvrige cremer og salver du bruger.

Fodsvamp Behandling med White Wonder og Wonder Skin-Clean

Fodsvamp kan være en irriterende tilstand, der kræver specifik behandling. White Wonder og Wonder Skin-Clean arbejder i tandem for at bekæmpe fodsvamp effektivt. Mens White Wonder lindrer kløe og ubehag, hjælper Wonder Skin-Clean med at rense huden og forhindre yderligere infektion. Sammen giver de dig sunde, kløefri fødder.

Vejledning til hænder og fødder

Gælder ved svamp, ligtorne, slem eksem, psoriasis samt sprukken hud fx hæle og ”håndværker” hænder.

Opløs en ½-1 tsk. Skin Clean i kogende vand og rør det godt ud. Tilsæt kold vand til du kan have fødder/hænderne i. Sid med fødderne/hænderne i vandet i 10-15 minutter. Skyld ned rent vand, tør og afslut med et tyndt lag White Wonder.
White Wonder bruges herudover morgen og aften.

Hudproblemer gøres dette 2 gange om ugen til det er nede på et minimum -herefter 1 gang om ugen som forebyggelse. Brug White Wonder som daglig forebyggelse og pleje herefter.

Svamp og ligtorne, bruges det 2-3 gange om ugen, til der ikke er mere at se +2 behandling herefter så du er sikker på der ikke sidder mere. Brug White Wonder som daglig forebyggelse og pleje herefter.

NOTE: ved slemme ligtorne anbefaler vi at skuer kort på ligtornen i 10 sekunder med en neglebørste inden fødderne skyldes (lige efter fodbadet), da det vil afhjælpe den tørre ligtorn.

Vejledning til behandling af neglesvamp

Brug en neglebørste eller tandbørste, og gør den våd. Denne bruges til at køre rundt nede i Skin Clean sæben så sæben skummer. Med skum skubbes hud og negle godt ind. Lad sidde 3-5 minutter, skyld med rent vand, tør og afslut med et tyndt lag White Wonder.
Brug White Wonder morgen og aften for at genoprette og hele huden.

Dette gøres 2-3 gange om ugen indtil det sidste stykke svamperamt negl er klippet af.

Behandling af akne og Rosacea i ansigtet

Ved brug af Skin Clean og White Wonder

Gør en klud, vat rondel eller lignende våd og kør det rundt nede i Skin Clean sæben til den skummer. Med skummen vasker du dit ansigt godt (undgå at få det i øjnene, da den vil svie en smule).

Skyld straks af med koldt vand, dub ansigtet tørt og afslut med et tyndt lag White Wonder.

Vi anbefaler at gøre dette hver aften inden sengetid så White Wonder cremen kan arbejde gennem natten.

Gøres dette også om morgen anbefaler vi at afslutte med fed SPF20+ creme i stedet for White Wonder creme for at barriere mod solen.

Skin Clean arbejder i dybden ved det andet og tredje hudlag (læderhuden/dermis og underhuden/subcutis), hvorfor det bekæmper betændelse og renser nedefra.

White Wonder arbejder i det øverste hudlag (overhuden/epidermis), hvor den heler, genopretter, tilføjer A vitamin og barriere fra udefrakommende.

Hvad vores kunder siger

Brug White Wonder til behandling af Psoriasis og andre hudproblemer

White Wonder er den ideelle løsning til behandling af en lang række hudproblemer da vores produkter indeholder nøje udvalgte ingredienser, der hjælper med at genoprette hudens sundhed og skønhed. Brug White Wonder som en del af din daglige hudplejerutine og oplev fordelene ved naturlig heling.

Vores unikke formel er baseret på naturvaseline, vindruekerneolie og 100% ren bivoks. Disse ingredienser har dokumenteret effekt mod en række hudproblemer og har hjulpet utallige kunder med at opnå sund og smuk hud.

Før og efterbillede af psoriasis og eksem
Psoriasis og atopisk eksem
Før og efter billeder af tørre og sprukne fødder
Tørre og sprukne fødder
Før og efterbillede af børne- og vandeksem
Børne- og vandeksem
Før og efterbillede af fod- og neglesvamp
Fod- og neglesvamp

Atopisk eksem

Atopisk eksem kan også kaldes børneeksem, astmaeksem, Atopisk Dermatitis, Atopisk Dermatit og Prurigo Besnier.

I Danmark vurderer man at 10% af alle voksne og cirka 1/3 af alle børn i alderen 0-5 år har Atopisk eksem, hvorfor det er den hyppigste kroniske børnesygdom i Danmark. Den Atopiske eksem viser sig ved forskellige udslæt, grader og områder på kroppen. Udslættet er typisk anerkendt for vedvarende, kløende eksem, rødme eller fortykket hud, rug hud, meget tør hud, smerter og hudlæsioner. Der ses også blærer grundet udslættet samt infektioner med sår og væske.

Der findes ingen midler som kan kurere Atopisk eksem, men det kan lindres med ydre påvirkninger og med creme. Lægers førstevalgsbehandling til Atopisk eksem er smøring med binyrebarkhormoncreme eller salve, desværre kan mange måneders behandling med den stærke creme, beskadige huden. Lægerne anbefaler at man mellem indsmøring med hormoncremer, bruger en fed fugtighedscreme uden parfume for at undgå at huden ikke udtørres. White Wonder må både bruges sammen med andre cremer og for sig selv. Der ses mange tilfælde hvor White Wonder cremen holder den Atopiske eksem helt nede, uden at bruge Binyrebarkhormoncremer.

De naturingredienser som findes i White Wonder cremen har de egenskaber, at de beroliger huden, hjælper på tørhed, binder fugten og dermed tager den smertefulde kløe. Ydermere virker cremen antibakteriel ved beskadiget og ødelagt hud samt ved infektioner -altid kontakt en læge ved infektion. I mange tilfælde vil White Wonder også hjælpe på rødmen, så man står tilbage med en ren og plejet hud.

I perioder kan den Atopiske eksem ligge i ro fx i sommerhalvåret, men selvom udslættet ikke er synligt, anbefaler vi at vedligeholde plejen med White Wonder. Det er videnskabeligt bevist at når man har Atopisk eksem, er huden dårlig til at holde på fugt og derfor skal fugten tilføres udefra i form af creme. Dette gør hudens barrierefunktion bedre, hvorved nye eksemudbrud forhindres eller formindskes, derfor skal huden også altid smøres efter bad, da huden taber fugt her. White Wonder kan bruges fra 0 år af og grundet de naturlige ingredienser kan cremen bruges overalt på kroppen og er ikke skadelig ved indtagelse, hvorved det også kan bruges omkring luftveje, øjne, ører og kønsdele.

Nyttige Ressourcer om Atopisk eksem

For yderligere information om Atopisk eksem og behandlingsmuligheder, besøg Atopisk eksem forening eller Videncenter for Allergi. Her kan du finde opdaterede oplysninger og støtte fra en pålidelig kilde.

Psoriasis

Ved hudsygdommen psoriasis ses der en øget aktivitet af immunforsvaret i overhuden (epidermis) hvor der skabes en tilstand med skællende plamager som kan give udslæt på store dele af kroppen. Psoriasis kan variere meget ift. udbrud, placering, pletternes størrelse og hvornår det går i udbud/hvor længe det varer -oftest er psoriasis symmetrisk fordelt på kroppen, fx begge albuer. Cirka 2-3% af befolkningen har psoriasis og der er lavet studier, som tyder på, at det er arveligt.

White Wonder Cremen hjælper på mange af de gener som kommer med Psoriasissen. Cremen holder på fugten, skaber en beskyttende barriere som hjælper med at forhindre infektion. Den hjælper med at berolige og genopbygge huden hvilket fjerner den ulidelige kløe og reducerer noget af rødmen. White Wonder indeholder Bivoks der fremmer sund hud, cellevækst og genopretter den ødelagte hud så den hjælper med, at komme det tørre hud til livs.    

Vores White Wonder creme er så neutral, at den også kan bruges ved både mund, næse, ører, øjne, navle og i kønsdele -kort fortalt, på alt hud. I nogle tilfælde vil White Wonder være hjælp nok til de gener psoriasis giver, men den må gerne kombineres med andre cremer og behandlingsmetoder. Vi anbefaler at bruge White Wonder morgen (efter creme med høj solfaktor) og om aften (efter brug af andet creme). Endvidere anbefaler vi at vaske psoriasis med læsioner eller tykke plamager med vores Skin Clean et par gange om ugen (Læs afsnit ’Brug White Wonder til behandling af hudproblemer’ -længere oppe). Skin Clean arbejder i det 2. og 3. hudlag og arbejder sig igennem de tykke plamager af tørhed der kan opstå, hvorfor den går ind og hjælper med at arbejde med Psoriasissen nedefra og op, samtidig med den renser læsionerne skånsomt. Ligeledes anbefaler vi at bruge White Wonder og Skin Clean ved psoriasis i hovedbunden (læs afsnit ’Hovedbundsskæl, Psoriasis og eksem i hovedbunden -længere oppe), for at tage tørheden og afhjælpe kløen. Psoriasis kan også involvere neglene hvor vi også her anbefaler at bruge behandlingen med både White Wonder Cremen og Skin Clean (læs afsnittet ’vejledning til hænder og fødder’ længere oppe).

Nyttige Ressourcer om Psoriasis

For yderligere information om psoriasis og behandlingsmuligheder, besøg Den Danske Psoriasisforening. Her kan du finde opdaterede oplysninger og støtte fra en pålidelig kilde.

Rosacea

3-5 % af befolkningen får Rosacea og den opstår typisk i 30-50-årsalderen, hvor det ses at kvinder får det oftere end mænd, men at mænds symptomer typisk er sværere.

Årsagen til Rosacea kendes ikke, men det menes at være en kombination af arv/miljø. Herved kan sol, varme/kulde, medicin og langvarig brug af cremer med binyrebarkhormon være medvirkende til Rosacea.

Graderne og placering af sygdommen kan være forskellig og viser sig ved en konisk inflammatorisk tilsand i ansigtet, halsen, brystet og hovedbunden. Her kan det udvikle sig med kløe, tørhed, karsprængninger, bumselignende betændelsestilstande, røde knopper og permanent rødmen i ansigtet. White Wonder kan alene hjælpe med at reducere den kløende tilstand og tage tørheden i huden da den skaber en barriere som holder på fugten og lindre. Bivoksen som er i White Wonder Cremen virker antibakteriel og kan derfor nedsætte betændelsestilstanden i hunden, hvor den i mange tilfælde, hjælper på lidt af rødmen og knopperne.


White Wonder kan være behandling nok til Rosacea, men må gerne kombineres med andre cremer og behandlingsmetoder fx laser. Til Rosacea anbefaler vi at bruge White Wonder morgen (efter creme med høj solfaktor) og om aften (efter brug af andet creme). Endvidere anbefaler vi at vaske ansigtet, hals og brystet med vores Skin Clean et par gange om ugen (Læs afsnit ’Behandling af akne og Rosacea i ansigtet -længere oppe) og bruge White Wonder og Skin Clean ved Rosacea i hovedbunden (læs afsnit ’Hovedbundsskæl, Psoriasis og eksem i hovedbunden -længere oppe).

Nyttige Ressourcer om Rosacea

For yderligere information om Rosacea og behandlingsmuligheder, besøg FAIM -Foreningen for Autoimmune Sygdomme. Her kan du finde opdaterede oplysninger og støtte fra en pålidelig kilde.

Se vores andre produktkategorier

Hvis du søger yderligere hudplejeløsninger eller hjælp til andre sundhedsproblemer, skal du ikke tøve med at udforske vores andre produktkategorier. Vi tilbyder et bredt udvalg af naturlige produkter til forskellige behov. Tag skridtet mod en sundere og mere behagelig hverdag i dag.