Menu Luk

Naturlige plejeprodukter til heste

Horse Wonder DA

Velkommen til vores Horse Wonder-kategori, hvor vi præsenterer naturlige plejeprodukter til dine elskede heste. Vores produkter er designet med omhu og indeholder nøje udvalgte ingredienser for at sikre din hests trivsel og komfort.

Horse Wonder

Pleje og velvære til din hest

Opdag vores udvalg af nøje udvalgte Horse Wonder-produkter, der er skabt til at give din hest den ultimative pleje og velvære. Vores Hot Ice Gel tilbyder naturlig smertelindring, Universal Salve er perfekt til forskellige hudproblemer, og Wonder Cooling Body Wrap er den nye måde at holde din hest afkølet og komfortabel i varmen. Uanset om din hest er en atlet eller bare fortjener lidt ekstra kærlig pleje, har vi de produkter, du har brug for.

Horse Wonder Hot Ice Gel

Effektiv naturlig smertelindring til din hest

Horse Wonder Hot Ice Gel er den ultimative naturlige smertelindring til din hest. Vores vandbaserede gel er skabt med omhu og indeholder nøje udvalgte ingredienser, herunder:

Eukalyptus blade

Eukalyptusolie: Kendt for sine antiinflammatoriske egenskaber og evnen til at lindre muskelsmerter.

Japansk Mynte blade

Japansk-mynte: Øger blodcirkulationen og giver en kølende fornemmelse.

Menthol blade

Menthol: Virker afslappende på muskler og lindrer smerte.

Kamfer blade

Duftfri kamfer: Øger blodgennemstrømningen og har en opvarmende effekt.

Anvendelse

Påfør denne gel forsigtigt for at lindre smerter og øge din hests komfort. Brug den efter behov for at understøtte din hests velbefindende. Horse wonder Hot Ice Gel kan have en intens duft af eukalyptus til din hest første gang den påføres. Derfor anbefaler vi, at du smører den på dine egne hænder, lader den tørre ind og kærtegner og kradser hesten, så den tager imod duften – hvorefter du frit smører hesten med den.

Horse Wonder Universal Salve

Effektiv til en række hudproblemer

Horse Wonder Universal Ointment er et alsidigt produkt, der er effektivt til en række hudproblemer, herunder:

  • Solbrændte muldyr
  • Sol eksem
  • Sår til grimer, trenser og sadler
  • Kan bruges til skimmelsvamp (sammen med rengøringssæben)

Anvendelse

Påfør et tyndt lag morgen og aften for at støtte helingen af din hests hud. Universal Salve indeholder nøje udvalgte ingredienser som naturlig vaseline fra blomsterolier, vindrueolie og 100 % ren bivoks fra unge bier, som virker helende og antibakteriel på sår.

Den rensende sæbe trænger ind og fjerner skimmelsvampen i hudens inderste lag og universalsalven genopretter og heler huden. Derudover skaber salven en barriere mod vand, så denne kunne også bruges forebyggende i vådt vejr.

Til mug, tag en grov svamp og våd den. Denne køres rundt i rensesæben, indtil den skummer. Skummet gnides effektivt ind, hvor formen er og gerne over et lidt større område. Lad sidde i 3-5 minutter og skyl med koldt vand. Afslut med den universelle salve.

Wonder Cooling Body Wrap

Revolutionerende Kølebehandling

Wonder Cooling Body Wrap er det nyeste inden for kølebehandling, nu tilgængeligt for dine firbenede atleter. Denne avancerede tekstilteknologi giver din hest mulighed for at nyde en kølende effekt, der kan vare i timer.

 Når det aktiveres, bliver indpakningen op til 22º køligere end den omgivende temperatur og nedkøler din hests kropstemperatur. Dette er ideelt til at forbedre din hests komfort og kan bruges efter træning, transport eller ved varmerelaterede problemer.

Se hele Wonder Cooling serien her

Yderligere ressourcer om hestevelfærd

For yderligere information om hestevelfærd og professionel hestemassage, besøg Dansk Hestemassør Forening. DHMF er din sikkerhed for en professionel massagebehandling til din hest og matcher perfekt med vores Horse Wonder Hot Ice Gel, der kan masseres ind for øget effektivitet.

Vores Horse Wonder-produkter er skabt med din hests trivsel i tankerne. Udforsk vores udvalg i dag og giv din hest den bedste pleje og velvære.

Se vores andre produktkategorier

Hvis du søger andre naturlige løsninger til hudpleje eller sundhedsproblemer, skal du ikke tøve med at udforske vores andre produktkategorier. Vi tilbyder et bredt udvalg af naturlige produkter til forskellige behov, så du kan opnå en sundere og mere behagelig hverdag.